Ковачевски: Бев дел и од успесите и поразите на СДСМ, време е да се соочиме со критиките на членството

Димитар Ковачевски, актуелен заменик министер за финансии, е еден од тројцата потврдени кандидати кои влегоа во трка за претседателското место во владејачкиот Социјалдемократски Сојуз, за што...