Државната химна на прес конференција за чистење депонии е гаф на годината, законодавецот пропишал казни и до 300.000 денари

Јавноста била сведок на многу грешки, гафови, сквернавења на македонските национални симболи, па и скандалозни изведби на државната химна „Денес над Македонија“ како онаа на поп...