Исчезнати 10.000 деца бегалци: Има ли во Македонија криминални банди?

што се случува со децата кои патуваат сами без придружба. На многу од нив им се губи трагот откога ќе бидат регистрирани во некоја од земјите. Најмалку 10.000 деца бегалци кои патувале без придружба се исчезнати по пристигнувањето во Европа.