Ковачевски: „Отворен Балкан“ не е замена за ЕУ, туку засилувач на европската идеја на Балканот ВИДЕО

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски денеска се обрати на отворањето на тркалезната маса на тема „Економска интеграција на Северна Македонија во рамки на Западен Балкан и...