Филипче: Со вакцинацијата има 14.500 помалку заразени со ковид-19 во последните три и пол месеци

Вакцините функционираат заедно со вашиот имунолошки систем, така што ќе бидете подготвени да се борите против вирусот, доколку сте изложени на него, вели Филипче Ефикасноста на...