Шкариќ: Истата секунда штом заврши вонредната состојба, продолжуваат изборните дејствија

Универзитетскиот професор Светомир Шкариќ смета дека изборните дејства треба да продолжат во истиот момент штом заврши вонредната состојба. „Истата секунда штом ќе заврши вонредната состојба, продолжуваат...