Шилегов: Со брзата реакција на хероите на градот се спречи поголема материјална штета од пожарот во близина на Градскиот стадион

За обвинувањата на ВМРО-ДПМНЕ можам да кажам дека навистина е жално што со нивната желба за собирање ситни политички поени, не водат првична грижа за луѓето,...