(Видео) Плевнелиев: Проблемот со Бугарија нема да се реши со притисок и со лобирање, туку со целосно имплементирање на Договорот за добрососедство

Поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев , во изјава за бугарската агенција BGNES, зборувајќи за единството што го имаат различните политички чинители во земјата, визави проблемот со...