Од утре (среда) до сабота во Скопје ќе има изменет сообраќаен режим, информира МВР

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека во периодот од 20.04.2022 до 23.04.2022 година, поради официјална посета на претседателот на Република Латвија, Н.Е. Егилс Левитс,...