За првите три месеци од годинава потрошувачката кошничка е поскапена за 1.000 денари

Минималните трошоци на едно четиричлено семејство во март изнесуваат 36.768 денари, објави денеска Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ), презентирајќи ги пресметките на минималната синдикална кошничка....