СДСМ: Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ забораваат да кажат дека ја поскапеа струјата за 100% и ја укинаа евтината тарифа без енергетска криза

Денес, Владата предводена од СДСМ и во услови на глобална енергетска криза презема низа мерки за справување со истата како и заштита на животниот стандард на...