МВР и ОЈО ја расчистуваат сообраќајката кај Влада: Се проверуваат безбедносните камери и дали возачот бил под дејство на алкохол

За несреќата се известени дежурен јавен обвинител и Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди и преземени сите неопходни мерки за расчистување на случајот...