Бачовски: Субвенционирањето на јаболкови насади за само 4 години е покачено за над 50 отсто

Во изминатиот период работевме на благосостојбата на сите земјоделци, а најголемата придобивка е што ги тргнавме канџите на политиката од земјоделството, нема повеќе наши и ваши...