Заев: Ние знаеме да го цениме и вреднуваме трудот на овоштарите и секогаш ќе бидеме на страната на земјоделците

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска во Ресен го означи стартот на манифестацијата „Преспански Јаболкобер 2021” со што започна годинешната берба на...