Траекторија: Судењето за кинеските провизии почнува од почеток

Во Кривичниот суд денеска се одржува рочиште за предметот „Траекторија“ во кој обвинети се поранешниот премиер Никола Груевски, поранешниот вицепремиер Владимир Пешевски, екс министерот за транспорт...