Ковачевски на отворањето на Јангфенг и АРЦ Аутомотив: Ваквите инвестиции се ветар во грб за нашата држава

„Новата инвестиција за која денеска сме овде ќе биде вредна 30 милиони евра, a новиот производствен капацитет ќе биде пополнет со уште најмалку 100 нови работни...