Обвинителката за случајот „Еко Клуб“ е поставена од Мијалков и Јанкуловска

Јасмина Костеска Здравеска е обвинителката задолжена за предистрагата за случајот со „Еко клуб“ за кој Град Скопје објави шокантни видеа и фотографии како доказ дека човечки органи и инфициран медицински отпад несоодветно се уништува и се остава како храна на кучиња скитници