ДИК: Сите можат да водат јавна пропагадна за референдумот-со свои пари

Владата, партиите, здруженијата на граѓани  и секој поединец имаат право да водат сопствена пропаганда за, против или за бојкот на референдумот, соопшти Државната изборна комисија, повикувајќи...