Мицкоски: Со тоа што јавните претпријатија ќе се грижат за јавното осветлување, заштедeните пари ќе ги вложуваат за улици, канализации, водоводи

На новинарско прашање за тоа како тој гледа на она што вчера го објави првиот регулатор во врска со општините кои формирале јавни претпријатија и преку...