Филипче за НОВА: Бев во домот на Јовановски, од средбата не излезе ништо

Средбата се одржа на барање на Бојан Јовановски на која јас и Орце Камчев бевме повикани да разговараме за некакво јавно приватно партнерство за болница која тој имал намера да ја прави. Од состанокот не излезе ништо, тврди Филипче