ЕБОР ќе ја поддржи Владата во реализација на приоритетните проекти

Реализацијата на тековните проекти и динамиката на нивното изведување, како и инвестиции во нови проекти од областа на патната и железничката инфраструктура, енергетиката, екологијата, беа тема...