Пендаровски ги отфрла обвинувањата за селективност при помилувањата

Од Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска испратија соопштение во врска со прашањата од медиумите поврзани со последната одлука за помилување на осудени лица. Појаснуваат дека...

Соработка на Кабинетот на претседателот Пендаровски и Интернационалната фондација за изборни системи

Кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски и Интернационалната фондација за изборни системи денеска потпишаа Меморандум за соработка. Меморандумот произлегува од заемниот интерес за...