Муцунски: Создаваме нова иднина за Аеродром – Формирање на посебна јавна служба за превоз и снабдување со лекарства на повозрасните лица 

Нашата програма ќе се грижи за сите граѓани, од една до 101 година. Посебен фокус ставаме на повозрасните лица и пензионерите. Прв приоритет ќе ни биде...