(ВИДЕО) Ѓоргиевска: Справувањето со насилството врз жените и девојките да биде наша секојдневна обврска и одговорност

Оттаму, таа посочи дека заложбите и силната посветеност денес, би создале безбедна структура на поддршка во иднина, со што евентуалните жртви ќе бидат охрабрени да пријават,...