Адвокатката која го доби случајот за битолската „Јавна соба“: Жртвата ги загуби пријателите, работата и беше отфрлена од средината

Пораки пратени на една личност не смеат да се даваат на увид и да се препраќаат на други лица, а особено ако се од интимна содржина,...