Лажен јавен обвинител и зел 12 илјади денари на кавадарчанка со тврдење дека против нејзиниот син се водела судска постапка

Измамена е кавадарчанка, на која лажен јавен обвинител и одзел 12 илјади денари, информираа денеска од СВР Велес. Оттаму појаснија дека станува збор за 62-годишна жена...