Ескалираа состојбите меѓу Арсовска и Славески: прекината седницата на Советот на Скопје

Денешната седница за советнички прашања на Советот на Град Скопје, помина во атмосфера на отворена нетрпеливост меѓу претседателот на Советот, Трајко Славески и градоначалничката Данела Арсовска,...