Османи: Преговорите ќе почнат во вторник, a Протоколот ќе го објавиме денеска, во ист момент со бугарското МНР

Османи денеска пред новинарите ја презентираше содржината на Протоколот, кој освен податоците за политичкиот дијалог, средбите, работата на меѓусекторските групи, ги содржи и точките од пакетот...