Николовски со владин тим во Битола: Владата финансиски ќе им помогне на граѓаните што претрпеа штети од земјотресот, битна е што побрза проценка

Неопходно е болницата веднаш да се стави во функција, и независно што градинките и училиштата се под локално ниво сметаме дека ние треба целосно да го...