СДСМ: Ветивме и ги решаваме проблемите, ТЕ-ТО ќе произведува струја за АД ЕСМ до крајот на март, обезбедено е парно греење за Скопје

Владата предводена од СДСМ на вчерашната седница донесе одлука за продолжување на мерката со која дополнителните количини на електрична енергија ќе се обезбедат од домашно производство,...

ТЕ-ТО ќе работи 24/7 за да обезбеди дополнителни количини на струја за уште два месеци

Владата на Република Северна Македонија на 9-та редовна седница, која се одржа преку видео-конференциска интернет комуникација ја разгледа и усвои Информацијата во врска со План за...