Јанакиески призна дека е виновен за набавката на кинеските автобуси, Јанушев се пожали дека не го разбрал обвинението

Поранешниот министер Миле Јанакиески, Снежана Филиповска-Павлевска, претседателка на комисија за спроведување на јавна набавка и Јулијана Јанкуловска-Атанасова, член на комисијата признаа вина дека ги прекршиле правилата...