Груевски на судење за кинеските провизии за автопати

Во Кривичниот суд за денеска закажани се судења за предметите  на СЈО „Траекторија“ и „Труст“. Во случајот „Траекторија“ обвинети се поранешниот премиер Никола Груевски, поранешниот вицепремиер Владимир...