Тренчевска: Преку јавни расправи и вклученост на сите страни, заедно креираме нов современ закон за работни односи

Во Клуб на пратеници денеска се одржа првата јавна расправа за новиот Предлог закон за работни односи, со што воедно започна серијата јавни расправи кои ќе се одржуваат во повеќе...