ВИДЕО Украинка ја испеала песната за командантот Сава Ковачевиќ пред да избега во засолниште

Непосредно пред да се повлече во засолниште, солистка на украинскиот воен оркестар, Маргарита Мелешко, ја испеала песната „Командант Сава“, Маргарита ја испеала партизанската песна додека се...