Комисијата по оставката на Ѓоргиев: Крајно сме изненадени, нема никаква основа да се тврди дека постои политички притисок од МНР, Владата или политичките партии

Сакаме да потенцираме дека научните принципи во работата на Комисијата биле, се, и ќе останат непроменети и дека не постои никаква основа да се тврди дека...