Одложена седницата на Комисија за надворешни работи на бугарското Собрание посветена на „францускиот предлог“

Членовите во Комисија за надворешни работи на бугарското Народно собрание денеска ја одложија седницата на која требаше да биде разгледан предлогот на француското претседателство со ЕУ...