Обвинителството ќе ги следи евнтуалните изборни нерегуларности

Јавното обвинителство на Република Македонија формираше привремена Комисија за следење на евентуални изборни нерегуларности за претстојните локални избори која ќе го следи постапувањето по евентуални изборни...