Претседателот Пендаровски се сретна со членовите од интердисциплинарниот комитет за историски, археолошки и образовни прашања со Грција

Претседателот Стево Пендаровски денеска ги прими членовите на заедничкиот интердисциплинарен комитет на експерти за историски, археолошки и образовни прашања со Република Грција. На средбата членовите на...