И по 20 години од војната, нема крај на голготата од извршителите: Бранителите бараат Владата да исправи голема неправда

На сите ни беше јасно дека одлуката на Врховниот суд беше политичка во тоа време. Јас како учесник во војната во селото Ваксинце имам добиено паричен...