Села останува на чело на Алијанса за Албанците до вториот Конгрес на 27 март 2022 година

Алијанса за Албанците  по денешното одржување на Централното собрание на партијата на кое беа разгледани резултатите од неодамнешните локални избори, ја донесе одлуката вториот Конгрес на...