Бугарската национална телевизија го демантира претседателот Радев дека биле уништени партизански бугарски гробишта кај Кавадарци

Бугарската национална телевизија во пладневните вести денеска објави информација од својот новинар Николај Минков кого го вклучи директно во вестите од, како што самиот се лоцира,...