Се раскинуваат договорите за концесија за седум мали хидроелектрични централи во Националниот парк Шар Планина

На иницијатива на министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини на денешната седница, Владата ја усвои информацијата во врска со статусот на Договорите за...