Почина планинар на Кораб

Регионалниот центар за управување со кризи од Тетово, извести дека утрово од полициска станица Стрезимир биле известени дека 60-годишен член на група од 18 планинари добил инфракт, додека се движеле по планинска патека на повисоките делови од...