ЦУК и МВР во драматична акција на спасување изгубени и дехидрирани велосипедисти кај с.Кожле

Центарот за управување со кризи  информира дека денеска во драматична спасувачка акција се спасени два велосипедиста, дехидрирани и во лоша состојба, кои што после скопското село...