Зеленски од Кримскиот самит во Загреб: Украинското знаме повторно ќе се вее на Крим, Крим ќе биде ослободен

„Ви благодарам на сите. Ви благодариме што ги поддржувате Украина и Крим. Нашите заеднички вредности не обединија на последниот самит. Тоа недостасуваше во 2014 година, кога...