Филмско апсење кај Гевгелија: Криумчар на мигранти се обидел да ѝ избега на полицијата, го напуштил и возилото, но бил фатен

Претходно, во 19.20 часот на автопатот на место викано „Нова петла“ во близина на Гевгелија, тој не застанал на даден знак од полициски службеници, а откако...