Жител на Младо Нагоричане кршел инвентар во кафеана во Куманово и бил агресивен кон полицајци

Жител на Младо Нагоричане бил приведен, бидејќи агресивно се однесувал кон полициски службеници и оштетил инвентар во угостителски објект во Куманово, соопшти денеска полицијата. – Вчера...