Локум, ајвар, изложба на Кардула, концерт на Стефановски само дел од минатогодишните сервирани „вкусови“ на КИЦ Тирана

Пишува: Ана Василевска „Беше 5 – ти јануари кога се преселив во Тирана, тој ден врнеше топол медитерански дожд. Живеев во хотел, барав стан, барав простор...