Ковачевски-Ларсон Јаин: Имаме силна поддршка за европската иднина на земјата

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, денеска се сретна со новата амбасадорка на Кралството Шведска, Ами Ларсон Јаин. Премиерот на средбата ѝ посака успешна мисија, но и...