Лавчињата кои пред 24 дена се родија во скопската зоолошка градина одлично напредуваат

Директорот на Золошката Градина Скопје на својот фејсбук профил објави галерија фотографии за тоа како изгледаат лавчињата на 24 ден по раѓањето. Кристијан Стаменов информира дека...